Vilde Christin - Musikk og Foto -
Forside Add meg Om meg Kontakt

+ DET VAR SOMMER, DET VAR SOL

 • 08.07.2013kl.21:38
 • (73)


Bildene er tatt når det fremdeles var sol og varmt her. Min familie og Sofie Å og mamman hennes hadde vært litt bortfor saltstraumen og badet, var utrolig varmt i vannet faktisk ! På vei hjem stoppet vi sånn at jeg, søskenbarnet mitt og lillesøstra mi kunne gå over saltstraumbrua.  Nå er det ikke sååå fint vær, men skal ikke klage! Stortsett hele Mai og Juni har det vært sol og vært mellom 15-30 grader. Kan ikke være fint vær hele tida. I dag har jeg ikke gjort stort mere enn å sove lenge, spille piano ,trene i en og en halv time og spille sims.. Hehehe. Håper alle har hatt en fin dag!

-Hva har du gjort i dag?
-Hvordan er været hos deg?

♥VildeChristin

 

 • + SOMETHING NEW

  • 06.07.2013kl.13:12
  • (38)


  Var som jeg sa tidligere en tur i Sør-Norge hos besteforeldrene mine. Ble selvfølgelig en tur til sentrum og fikk kjøpt meg noen ting.


  Topp med åpen rygg, Cubus - 99kr  Kort topp med så behagelig stoff!, H&M - 99 kr  Hahaha gjett hvem som ikke skjønte hvordan jeg skulle lage topp med den? Ingrid Sofie måtte forklare det og vise før jeg skjønte det.. mehee. H&M - 19kr  Nille faktisk - 29 kr  Mitt første rosae klesplagg og jeg elsker det! Cubus - 199kr
  Kjøpt på salg på et stort sportskjøpesenter i Porsgrunn. Kari traa treningsskjorte - 149 kr, Den blå - 49 kr, treningstigths . 99 kr


   

  Kjøpte i tillegg litt undertøy, en jeans og body lotion jeg glemte å ta blde av...

  -Hva synes du?
  -Hva skal du gjøre i dag?

  ♥VildeChristin

 • + KEISERVARDEN

  • 05.07.2013kl.14:39
  • (22)
  Jeg og Sofie Å var en tur på Keiservarden i går kveld. Syklet til turisthytta og gikk opp derfra, en tur på 1 mil til sammen. Var utrolig koselig ! Var i tillegg så fin himmel, midnattsol og alt! Så tok en del bilder, hehe. Var hvertfall en utrolig koselig tur!

  -Hva gjorde du i går?

  ♥VildeChristin

 • + TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG

  • 04.07.2013kl.14:02
  • (19)


  ♥ Var ferdig med ungdomsskola nå og skal begynne på videregående til høsten. Utrolig trist å forlate verdens herligste klasse! Har søkt studie til høsten.

  ♥Lollipop er verdens beste is. Får jeg velge spiser jeg heller den enn softis og alle andre iser. 

  ♥Knust to ipodskjermer på ett år.. Knuste en forrige sommer, fikk ny til bursdag sia den andre klikka selvom skjermen va bytta og nå klarte jeg å knuse den igjen.. typisk meg  ♥ Har blitt heeelt hekta på vampire diaries, elsk!

  ♥  Hater veps. Det eneste innsektet jeg virkelig misliker. .De kommer så ofte inn på rommet mitt og enten så hyler jeg og løper ut eller gjemmer meg under dyna

  ♥Har alltid vært en av de laveste i både klasse og blandt venner. i tredje var jeg bare 126,5 cm høy...


  ♥ En gang da jeg skulle lage nudler klarte jeg å brenne alle ti fingrene. Fikk brannsår på 6 av fingrene, mistet hud og lillefingrene ble værst brent..

  ♥ Har blå nordlandsbunad, synes den er så fin! Fikk den i fjor til konfirmajonen min.


  Ingrid og meg, begge har samme bunad.

  ♥ Eeelsker wehartit

  ♥Er ikke verdens flinkeste til å lage mat, selvfølgelig klarer jeg enkelte ting, men er ganske flink til å enten ødelegge noe eller skade meg selv.

  ♥Var på klassetur i Oslo i slutten av April i en helg. Utrolig koselig tur! Vi var på idol, freiafabrikk, akershus festning, tusenfryd osv.


  På idol, bildet er tatt av Ingrid. Fra venstre: Maria, meg, Henriette, Petter og Jakob.

  ♥ Har verdens dårligste humor. Og når jeg får latterkrampe, noe jeg får ofte, kan jeg sitte å le og le og le.

  ♥ Stripet håret i Mai, lyst og mørkt. Håret er blitt litt mørkere.


  bildet er da før jeg stripa det, helt naturig hårfarge.

  Var nettopp ute en stund og soola meg, er varmt og sol ute nå, herlig! Senere skal jeg vel dra med mamma på fjelltur, får ses ^^ Håper alle får en fin dag!

  - Viste du noe fra før av, har vi noe til felles?
  - Hva skal du i dag?

  ♥VildeChristin

   

 • + MIDNATTSOL

  • 02.07.2013kl.15:21
  • (36)  åååh er så nydelig i Bodø om sommern, Bodø på sitt vakkreste vil jeg si. Jeg og Sofie Å syklet opp til turisthytta ( en hytte og parkeringsplass oppå en liten høyde) og derfra har du den nydelige utsikten over Bodø by, øya Landegode ( De fjellene som e på bildene), du ser lofotveggen helt bakerst, mot kjærringøy, mange øyer og masse fjell. Og er du der når det er sol, gjerne fra ni tida og utover kvelden og natta får du se den fine sola. For her går ikke sola ned om sommeren, den er oppe hele natta. Og det er så nydelig når himmelen blir orange, sola gjenspeiles i havet, sola går bak fjellene, ja alt er rett og slett kjempefint! Så vi dro dit i ni tida og satt der til klokka var over 11. Satt der og tok masse bilder. Fikk prøvd ut den nye linsa jeg fikk hos pappa og kan bare si jeg synes den er så bra! Zoome linse :) Det øverste bildet er tatt når vi kom og resten er da etterhvert som det ble senere og senere. Er så utrolig fint! Har allerede avtalt med kjæresten at vi skal opp dit en kveld og se på det sammen..

  - Hva synes du om bildene?
  -Er det slik der du bor?

  ♥VildeChristin
 • hits