Vilde Christin - Musikk og Foto -
Forside Add meg Om meg Kontakt

+ BELIEVE TOUR, 17.04.13

  • 20.04.2013kl.12:53
  • (45)


haha wooops, ble en pause på to månder. .. Men nå er jeg tilbake, hvertfall sånn høvelig! Går inn i en månde med eksamener, tentamener, klassetur, ja ganske mye skolearbeid + at jeg skal ha tid til venner, familie og kjæresten.
OBS. langt innlegg nå, skal fortelle om da jeg var i Oslo på Justin Bieber konsert, gjerne les hele hvis du gidder ^^ blir det lengste innlegget jeg noe ngang har skrevet.. Jo på Onsdag var jeg da på Justin Bieber konsert. Kan virkelig ikke beskrives! Jeg fikk se en person jeg har sett opp til i to år nå live. Ble en del latter, hyling, dansing, smiling og gråting.
Sto opp fem på morgenen på Onsdag, tror aldri jeg har vært så våken så tidlig på dagen. Flyet gikk ti på syv og vi var på gardemoen i halv 9 tiden. Vi tok så flytoget til oslo sentrum der vi gikk litt i butikker for å få tiden til å gå. Vi møtte på Henriette og Sofie K som hadde vært på konserten dagen før og de var med oss en stund. Var også bare og gikk en liten tur for å se litt, var utenfor slottet, stortinget og grand hotell.
Utenfor Stortinget sammen med Ingrid Sofie, Henriette og Sofie K.

Så dro vi til hotellet Ingrid Sofie og moren skulle bo på, det var nemlig bare en gåtur på 10 minutter unna arenaen så vi var der og ordnet oss før vi gikk til Telenor Arena. Vi var heldig, og sto bare i kø i en halv time! Gikk utrolig fort og var bra organisert!  Vi var inne halv 7, kjøpte tskjorte, lit mat og sånne ting. En finsk fyr som het Robin kom på scena rundt halv 8 og sang noen sanger. Hanvar jo flink, bare litt synd at han sang på finsk. Så ble det litt venting til før Dj Tay James kom på scena og miksa sammen masse sanger og fikk oss til å danse, synge og hyle. Så ble det pitte litt pause før det kom mye lys og musikk. Så på stor skjermen kom det på tall, tall som telte ned fra 10 minutter, det var bare 10 minutter til Justin kom. Da tok det virkelig av og det ble maaasse hyling.

instagram bilde, derfor det er mindre...

Fra køen, Ingrid Sofie, lillesøstra mi og meg.vi var egentlig ganske tidlig, så selfølgelig kom det flere folk. Myye flere folk. jeg sitter vel egentlig på andre sida av bildet sammen med Ingrid Sofie.

Justin kom ned på scenen i "englevinger" og startet med sangen All around the worl. Sykeste jeg har vært med på. Hylte som bare det og sang og dansa, selv om jeg og Ingrid Sofie hadde sitteplasser sto vi nesten hele konserten og dansa. Justin var helt fantastisk. Stemmen, smilet hans, da han snakket til oss og tulla, latteren, ja alt! Showet var utrolig bra, for ja Justin lager et show. Med dansere, band, korsangere, lys, "eksplosjoner" i taket ja alt mulig! Sangene han sang var : All around the world, Take you, så en mix av One time, Eenie Meenie og Somebody to love før han fortsatte med Love me like you do, She don't like the lights, Die in your arms og Out of town girl. Under disse sangene var han på stor-scena og den lille som gikk ut i salen og ut i Diamond circle. Så gikk han opp i et "stilas" som fraktet han opp og ut i publikum. Han var en-to meter i lufta og var over Dc og Gc. Haha, da klarte jeg ikke holde tårene tilbake.. Han sto fortsatt i stilaset da han spilte gitar og sang "Fall" og da ble det mere tårer.. Så sang han Never say Never og  Beauty and a Beat før han sang One less lonely girl og som vanlig ble ei jente tatt opp på scena. vet ikke hvem hun var.. Så sang han As long as you love me før han sa at han skulle synge siste sang som var Believe. Han satt og spite piano og sang før han forsvant fra scena. Da kom det opp på storskjermen en video av Ryan Good der han pratet og ba oss om å hyle høyere. Da det var ferdig kom Justin tilbake, for han var nemlig ikke ferdig. Han sans så Boyfriend før han avsluttet med Baby og forsvant ned fra scena. Mellom sangene snakket han selvfølgelig, spilte tromme og introduserte bandet. Han var virkelig bare helt fantastisk, konserten var helt fantastisk, opplevelsen var helt fantastisk. Virkelig minner for livet..

lillesøstra mi sine hender.
Konserten kan virkelig ikke beskrives. Var så bra! Jeg og Ingrid Sofie ble enig om at vi skal på en konsert til med Justin. Virkelig den beste konserten jeg har vært på noen gang, slår enkelt de jeg har vært på før. Ble da "kort" fortalt, er så vanskelig å beskrive med ord hvordan jeg opplevde dette..  Rett og slett helt fantastisk... alle scene bildene er tatt av mamma som satt en anen plass sammen med lillesøstra mi. De satt på felt K og vi på felt F, så jeg og Ingrid Sofie satt med andre ord mye nærmere scena, på grensa mellom ståplass og Golde circle. Jeg tok ingen bilder selv siden jeg valgte å heller filme hele konserten.
Nå skal jeg bake kake og jobbe med lekse, desverre er det ei tøff skoleuke neste uke så må begynne allerede nå.. Ha en fin Lørdag alle sammen!

-Var du på Justin Bieber konsert, i så fall hvilken dag?
- Hva er dine planer for i dag?

♥VildeChristin
  • hits