Vilde Christin - Musikk og Foto -
Forside Add meg Om meg Kontakt

+ YOU'RE LIKE THE WIND, I'M LIKE THE RAIN

 • 26.01.2013kl.15:20
 • (50)


Like thunder and lightning go in the one, together we make a perfect storm. You're like the wind, I'm like the rain. Together we both make hurricanes. Hurricanes.


Sykeste himmlen! Bildene ble tatt i forrige uke. Sangen er en favoritt akkurat nå, The script har utrolig mange fine sanger! drar bort snart, håper alle får en fin Lørdags kveld!

-Hva synes du om bildene og sangen?
-Skal i ettermiddag?

♥VildeChristin

 • + YOU KNOW YOU LOVE SOMEONE....

  • 23.01.2013kl.23:14
  • (40)
  åååå elsker justgirlythings.tumblr.com! Kjenner meg igjen i så mye! Dagen i dag gikk til å lese litt om videregående, ska jo søke om litt over en månde... Så gikk jeg og Maria tur med hunden min i en time, Koselig! Nå skal jeg snart sove, skal bare se ferdig unge mødre. Håper alle har hatt en fin dag!


  - Kjente du deg igjen?
  -Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

   

 • + I WISH THAT YOU WERE HERE

  • 21.01.2013kl.22:46
  • (41)


  I wish that you were here or I were there. Or we were together anywhere...♥  bloggen ja...  ble en liten paue. mye som har skjedd, travel uke, har prioritert trening, venner og familie den siste uka.  Hadde ikke blogglyst og ned prioriterte bloggen da. Men jeg er ganske sikkert tilbake. Gidder ikke oppsumere hva som har skjedd denne uka, vært mye av det samme ^^  skikkelig randomt innlegg, skulle bare si jeg var tilbakee Håper alle har hatt en fin dag!

  - Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + PEOPLE HELP THE PEOPLE

  • 13.01.2013kl.21:23
  • (55)


  People help the people. And if you're homesick, give me your hand and I'll hold it
  People help the people. And nothing will drag you down. Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain, I'd be cold as a stone and rich as the fool
  That turned all those good hearts away


  God knows what is hiding in those weak and drunken hearts. Guess he kissed the girls and made them cry. Those Hard-faced Queens of misadventure
  God knows what is hiding in those weak and sunken lives. Fiery thrones of muted angels, giving love but getting nothing back


  God knows what is hiding in this world of little consequence, Behind the tears, inside the lies a thousand slowly dying sunsets
  God knows what is hiding in those weak and drunken hearts. Guess the loneliness came knocking. No one needs to be alone, oh singin'.

  åå elsker sangen!
  bloggen ja.. wooopsii. Ble en liten bloggpause egentlig. Blogglysten var helt nede, hadde ingen insperasjon så da ble det en pause.Skikkelig laat Søndag. Ikke gjort noen ting spesielt egentlig. Nå har jeg bare tent stearinlyst på rommet, lagd meg salat og smoothie og sitter her og bare tjiiller. Håper alle har hatt en fin Søndag !

   - Har du hørt sangen før?
  -Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + LINKRUNDE

  • 07.01.2013kl.21:03
  • (58)


  jaaa, tenkte å ha en linkrunde jeg også! Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med, så plukker jeg ut de 4 bloggene jeg likte best :) Blir vell på Tirsdag, Onsdag eller Torsdag tror jeg. Tirsdag skal jeg og Henriette svare på spørsmålene på video så stay tuned!
  //arkivbilde siiiden jeg har travel Mandag, korps og dans fra klokken er 5 til 10.. Så atm. er jeg på dans ^^ Har nemlig lært å tidinstille innlegg, er så tøft!


  - Sååå er du med ? ^^

  ♥VildeChristin

 • + LIVE WITH A SMILE, MAKE IT ALL WORTHWHILE

  • 06.01.2013kl.19:32
  • (31)


  We laugh till' we cry, read each other's minds. Live with a smile, make it all worthwhile ♥

  God made us friends because no mother could handle us as sisters!verdens aller beste Ingrid Sofie, en av mine bestevenner.  Bildene er tatt på juleballet 2012.  æææ tjill Søndag. Bare trenet og ryddet og nå tjiller jeg som jeg skal resten av kvelden. Ha en fin Søndagskveld!

  - Hva har du gjort i dag?
  - Synes?

  ♥VildeChristin

 • + MITT 2012 - JULI - DESEMBER

  • 05.01.2013kl.14:58
  • (41)


  Juli:
  I starten av månden var jeg en del ute med venner, spilte volleyball, basketball osv. Den 7ende Juli dro jeg til Kreta på første gang på ni år, til Agia Marina. Sammen med mamma, pappa og Emilie. To herlige uker! Solte meg mye, bada, spiste is, dro på resturanger, ja en utrolig fin ferie! Jeg var så hjemme en uke før jeg dro på musikkskole med Ingrid Sofie, Sofie Å, Martine, Johannes og Sivert, noe korpset sponsest for oss. Ei uke i Mosjøen der vi spilte mye. Ble kjent med mange herlige mennesker og lærte utrolig mye nytt! Jeg som slagverker lærte meg blandt annet å spille et helt nytt slagverkinstrument, klokkespill, alså melodisk slagverk.

  En sang jeg hørte mye på: Powerless - Linkin Park


  August:


  Kom hjem fra sommermusikkskola, og dagen etter på dro jeg på kino med Sivert og Vegard og så batman. Var en del ute med venner og spilte volleyball selv om været ikke var det beste denne månden. Var en del med venner og siste helga før skolen startet, hadde vi jentekveld, de fleste av jentene hos Ingrid der vi spiste taco, prata, lo og bare koste oss. Jeg og Maria avsluttet sommerferien med å sykle til turisthytta, gå opp på keiservarden og fikk med oss en skikkelig fin solnedgang!

  En sang jeg hørte mye på: Last to know - The wanted

  September:

  Bloggingen var ikke helt på topp. September var en månde med ganske fint vær! Høsttur til campingvogna. Var en del med Maria, okei vi var ganske mye i lag denne månden.Var syk og hun kom på "sykebesøk" så jeg slapp å være alene en fredagskveld ^^  Klassen min arrangerte høstfest på skolen, utrolig koselig! Var i bursdag til Ingrid Sofie. To spilleoppdrag med korpset, spilte skarptromme da og.

  En sang jeg hørte mye på: Follow - Breaking Benjamin.

   


  Oktober:  Snøøen kom! og forsvant etter ei uke.. Himmlene begynte å bli skikkelig fine, rosa, oransje himler veldig ofte. Va på høstferie hos mormor og bestefar på landet. Kjøpte meg eget elektronisk trommesett!  Var masse med Maria, igjen. Internasjonal uke (od-uka) der jeg var med i band. Nesten ei hel uke med musikk nesten hele skoledagen, kunne ikke bli bedre! På åpen skole da vi skulle framføre det vi hadde øvd på spilte jeg piano, gitar og trommesett på 3 sanger. Utrolig gøy!

   En sang jeg hørte mye på : The man who can't be moved - The script

  November:
  Od-dag der jeg jobbet hjemme ^^ Himmlene var fremdeles sykt vakre. Var usunn med Maria, vi bakte brownies og kanelsnurrer. Tacokveld hos Martine med Ingrid Sofie, Ingrid, Henriette og Sofie K. Lagde film til filmfest salten og hadde barnehageforestilling med musikken på skola. Mi gruppe sang og danset for mange 100 barnehagebarn, utrolig gøy! Gjesteopptredde på en korpskonsert til ett annet konsert i ei kirke. Så siste twilight filmen på kino.

  En sang jeg hørte mye på : I found you - The Wanted


  Desember:
  Adventskonsert med korpset i starten av Desember. var i bursdag til Henriette og Stine. Har tent skikkelig mye lys på rommet i Desmeber ^^Juleball, en utrolig koselig kveld! Var mye med Ingrid Sofie. Himmlene fortsatte å være skikkelig fine og desverre kom det nesten ingen snø til jul. Julaften var jeg først i kirka og spilte før jeg var med familien min. En koselig dag! Fikk meg blandannet. Marius genser. Nyttårsaften var jeg først i rensåsparken og så på fyrverkeriet der. På kvelden var Sofie K, Sofie Å og Johannes her, vi badet i stampen


  En sang jeg hørte mye på: Evil Angel - Breaking Benjamin

   

  -Hvordan var ditt 2012?

  ♥VildeChristin

 • + SPØRSMÅLSRUNDE

  • 02.01.2013kl.19:07
  • (55)


  Nytt år. Ny spørsmsmålsrunde, denne gangen sammen med Henriette. Og denne gangen får dere svar ^^ Spørr om hva dere vill,enkeltspørsmål til oss eller spørsmål om oss og vårt vennskap,  men dere skønner vell selv hvor grensen går, og på hva vi ikke vill svare på. Vi svarer mest sansynlig på video! nå kommer snart Maria hit og vi skal spille slender.. kan bli ja, interesangt. Siste ferie dag i dag dessverre :/  Sååå, bare spørr i vei!

  -Noe du lurer på?

  ♥VildeChristin & Henriette

  vil bare si tusen takk til alle lesere! Dere er herlige!

 • + HAPPY NEW YEAR

  • 01.01.2013kl.18:23
  • (51)


  åå hadde en utrolig koselig kveld! Først var jeg i rensåsparken og så på fyrverkeriet der før jeg dro hjem og spiste middag. Så kom Sofie Å og Sofie K og vi badet i stampen. Johannes kom litt senere når vi var ferdig med å bade, Sofie K dro hjem og vi andre dro ut og så på fyrverkeriet.Utrolig fint! Var stjerneklart så du så absolutt alt, og vi som bor på en ås har fin utsikt til ja, vi ser ganske mye.  Etter det tjilla vi bare, så på bilder, fillm osv. Alt i alt en utrolig koselig kveld, en fin slutt på 2012 og en herlig start på 2013! Godt nyttår alle sammen! Håper 2013 blir et fint år for dere alle! og at 2013 blir et bedre år enn 2012 var.


  eneste bildet jeg tok i går.. hoho.

  -Hva gjorde du i går?

  ♥VildeChristin
 • hits