Vilde Christin - Musikk og Foto -
Forside Add meg Om meg Kontakt

+ MITT 2013 - JANUAR TIL JUNI

 • 30.12.2013kl.02:44
 • (22)


Januar:

Var en god del med venner. Spilte slender med Maria og lagde en film av det, haha. Himlene var sykt fine, så var gjerne rett ut å ta bilder etter jeg kom hjem fra skolen. 26.Januar ble jeg sammen med Vegard, verdens beste! 27.Januar var jeg med familien til Maria på skitur, utrolig koselig! Fikk så stor fart ned alle bakkene på vei hjem at jeg endte med å nesten kræsje med ett tre og tryna til slutt

En sang jeg hørte mye på: You bring me joy - Amelia LilyFebruar:.

Var på bynatt med Vegard og noen veninner, utrolig koselig! Var på dugnadshelg for korpset når Norland Janitsjar var her i Bodø (jeg er med der nå). Var der stortsett hele helga sammen med Johannes, vi hadde det veldig artig! Var syk noen dager. Min første valentinsdag der jeg ikke var singel, hurra. Så paranormal activity sammen med noen venninner. Jeg hylte en del da det skjedde noe brått på filmen, og det endte med at de andre hylte. Sånn er det når jeg ser skrekkfilm med andre. De hyler fordi jeg hyler. Gjorde et forsøk på å lage oreo cupcakes med Maria, haha de ble så mislykka! Vinterferien ble tilbrakt hjemme siden det bare regna. Brukte ferien til å være med, familie, venner og vegard! Var blandt annet på ukm.

En sang jeg hørte mye på : Nothing like us - Justin Bieber


Mars:

Var i bursdag til Ingrid som fylte 16 i Februar. Utrolig koselig! Var på korpsseminar ei helg, koselig det og! Jeg ble 16 år 5.Mars, var ute med familien og spiste og var med Vegard. En utrolig koselig dag! Feiret så bursdagen min og var i bursdag hos Maria. Koselig! Ute på tur med lillesøstra mi. Opptredde på danseforestilling med hip hop'en,12. året jeg er med! Hadde musikkeksamen der jeg spilte gitar og sang og spilte horn (noe jeg ikke hadde gjort på to år) Hadde prøvemuntligeksamen der jeg kom opp i matte. I påskeferien var jeg i campingvogna sammen med familien, var på skiturer og sto slalom, utrolig koselig! Var blandt annet i Sulis og fikk stå litt snowboard også.

En sang jeg hørte mye på: It's time - Imagine Dragons

 April:

Korpset jeg spiller i spilte konsert. Var usunn med Maria og Ingrid, haha.  Var på Justin Bieber konsert! Noe av det beste jeg har opplevd! Hele innlegget fra turen kan lese HER . Mat og helse prosjekt der jeg blandt annet bakte kaka over. hehe måtte to forsøk til siden den første ble for lite stekt... Typisk meg. Var på filmfestgalla. Siste helga i April dro jeg på klassetur til Oslo med verdens herligste klasse! Var på freiafabrikk, idol, på shopping, ute og spiste og på tusenfryd! En så fin helg med en herlig gjeng. Innelgg fra hele turen med bilder og alt kan leses HER

En sang jeg hørte mye på ( i tillegg til Justin Bieber albumet da) : Lost - Frank OceanMai:
 

Mye ute sammen med venner siden været i Mai var fantastisk. Korpsstevne på Fauske i 30 varmegrader på det meste. Var så varmt å skulle spille i uniform da! Var en utrolig koselig helg fordet! Var i konfirmasjon til Vegard, utrolig koselig! Ble trukket opp i eksamen skriftelig der jeg kom opp i matte. Helt greit det. 17.Mai var en utrolig fin dag, spilte stortromme så jeg endte med blemmer på hendene som sprakk.. haha. Heldagsoppdrag i gym der jeg og noen stykker gikk på keiservarden. Var utrolig fint vær i Mai, med sol og varme, så etterpå hadde vi vannkrig! Var i konfirmasjon til Sofie Å, utrolig koselig!

En sang jeg hørte mye på : Let her go - Passenger


Var mye ute sammen med venner. Ble trukket opp i Naturfag muntlig eksamen, ganske greit selvom jeg fikk det største emnet, nemlig energi..Ferdig med 10.års grunnskole. Utrolig trist å forlate verdens herligste klasse! Spilte på skoleavslutninga sammen med Ingrid Sofie, Sofie Å og Johannes.Ute å spiste med jentene på kvelden, koselig! Dro så med lillesøster og besøkte farmor og farfar en uke nede i Sør-Norge. En utrolig koselig uke med shopping, besøke tante, onkel og søskenbar, bø sommarland, badeland, klatrepark osv. Utrolig koselig! Var på turisthytta sammen med Sofie Å og så på midnattsola, det er så utrolig fint! Var sammen med Maria og Ingrid Sofie og bakte oreo cupcakes som ikke ble ødelagt! Oog jeg knuste ipoden min, for andre gang på ett år.

En sang jeg hørte mye på : Sex on fire - Kings of leon
Har blogget veldig lite i 2013, så nå skreiv jeg en del ting som ikke ligger ute fra før av. Håper alle har hatt en kjempefin jul da! Dette var da det første halvåret mitt i 2013. haha håper dere gadd å lese alt! Koselig å lese gjennom det og se på bildene hvertfall! Har opplevd masse i år! Nå burde jeg vel eegentlig legge meg, døgnrytmen er ganske så ødelagt så ja. Håper dere har hatt en fin dag da!

 

-Hvordan var ditt 2013?
-har du hatt en fin jul?

♥Vilde Christin

 • + SKAL, SKAL IKKE?

  • 22.10.2013kl.21:36
  • (39)


  Stripet håret mitt for første gang i fjor i slutten av Mai. Både lyse og møke striper. Stripet det igjen i mai i år, helt likt. Det ble da en slags fargeblanding hvis jeg kan si det sånn, du så ikke så tydelig at der var en brun stripe og der var en blond hvis du skjønner...Har fra før av blondt hår, med rødskjær og mørke striper. Nå har jeg lyst å stripe det igjen, men denne gangen med bare med brune striper, slik at håret blir mørkere og mere brunt. Men jeg er usikker på om jeg skal det eller bare stripe det med lyst og mørkt igjen. For vil virkelig ikke bli misfornøyd! Og er usikker på om jeg faktisk kunne kledd mørkt hår...Hva tror dere?


  Jeg er hun til venstre :) Alle bildene har jeg naturlig hårfarge på

  - Burde jeg stripe håret mørkere eller lyst og mørkt?

  ♥ Vilde Christin

 • + AUTUMN INSPIRATION

  • 21.10.2013kl.21:51
  • (20)


  Warm sweater for cold autumn dayssNovember. | via Tumblrjumpers | TumblrHot chocolate
  ♡Autumn leaves..Autumn, I'm in love... | via Tumblr
  Sweater Weather | via Tumblr- nottoday - -FashionUntitled
  says it all ....CLUBFUCKED | via Tumblrit's like a hole in my mind | via TumblrUntitled | via Facebook
  AutumnWhite sweater.J U S T C A A N | via TumblrAutumn
  the place i will go in the future | via Facebooksweater.Life's like that(1) Slike vremenske crte | via Facebook
  Untitledplaamkaa.: AUTUMN IS HEREUn Matin... | via Tumblr(1) Likes | Tumblr

  //weheartit

  åå høsten er en så fin årstid! Ser du bort fra all regnet da selvfølgelig. Naturen og fargene er så fint! Spesielt himmlene, når hele blir farget rød, orange. Og liker faktisk godt at det blir litt kjølig. Å kunne gå med skjerf, stregensre og bare sitte hjemme under pledd å se på tv-serier med masse tente lys rundt, er så fint! Er jo snø her nå, som desverre ser ut til å forsvinne denne uka.. Håper bare den kommer igjen til jul og advent da!

  - Liker du høsten?
  -Synes om bildene?

  ♥ Vilde Christin

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • + WINTER WONDERLAND

  • 20.10.2013kl.19:09
  • (22)


  Kom nesten nettopp hjem fra en liten tur med mamma. Vi gikk opp på junkerfjellet (200 moh ca), som tar ca en time, tilsammen. Derfra får du utsikt over hele byen, saltstraumen, hopen osv, med andre ord kjempefin utsikt! Uansett hvor du ser er det fjell, og når alle fjellene er dekt av snø er det så fint! Var også en kjempefin himmel der sola lå bak fjellene og gjorde deler av himmelen orange. Nå kommer Ingrid hit snart og jeg prøver å få tak i Henriette.. Hahah, hun ser nok alle snappene og facebookmeldingene jeg har sendt henne snart. Blir nok en koselig avslutning på en fin dag!  Ble mange bilder, men var en så fantastisk fin tur! Håper alle har hatt en fin dag!

  - Hva har du gjort i dag?

  ♥ Vilde Christin

 • + IT'S SUCH A WONDERFUL LIFE

  • 19.10.2013kl.20:18
  • (23)
  Blogget ikke i går siden jeg dro rett til kjæresten min etter skolen og var hjemme halv 12. Begynte å snø i går, og i natt og i dag har det snødd mere! Synes det er så fint, jeg er en av de som faktisk liker vinteren bedre enn sommeren. Så selv om det er lite sjans for det, håper jeg den holder seg fra nå til Mars
  I dag var jeg og familien min en liten tur i byen, fikk kjøpt treningsbag og litt sånne ting. Resten av dagen har gått til å rydde og se på kjoler fra nelly. Skal bestille noen, nyttårskjole og julekjole og har funnet mange fine!  Håper alle får en fin kveld!

  -Er det snø der du bor?
  - Hva har du gjort i dag?

  ♥ Vilde Christin

 • + ENDLESS SUMMER, TAKE ME THERE

  • 26.08.2013kl.23:12
  • (54)


  ♥Palm trees, ocean breeze, salty air, sun kissed hair, Endless summer take me there.

  Bildene er tatt i løpet av sommeren, savner den allerede! Begynte første året på vgs. forrige uke, derfor jeg ikke har blogget. Helt nytt alt sammen, klasse, skoledager, skole osv. Men begynner vel å venne meg til det snart! Nå skal jeg snaart legge meg, fritime de to første timene i morgen så begynner ikke før 10. Herlig det! Håper alle har hatt en fin dag!

  - Flere som savner sommeren?

  ♥VildeChristin

 • + VAKKERDALEN

  • 12.08.2013kl.23:17
  • (23)


  jodaa, enda en pause, men jeg har vært litt på ferie. Ei uke i Mosjøen på sommermusikkskole med masse herlige folk. Så var jeg noen dager hos besteforeldrene mine på landet i det vi kaller vakkerdalen. En lang dal med masse fine og høye fjell, ei lang elv, masse fossefall, gårder og en av norges høyeste isbreer. Onkelen min har en sauegård der som han overtok etter mormora mi og bestefaren min. En så utrolig fin plass!!  Tanta mi, onkelen min og søskenbarna mine var også der. Dagene gikk til først en liten fjelltur der vi fikk sitte på med traktoren opp et godt stykke. Neste dag var vi på ett av fjellene i slutten av dalen, kjørte et godt stykke opp og gikk nesten ei mil til sammen. 1200 meter over havet og den fine utsikta! Resten av dagene gikk til en liten shoopingtur i nærmeste by, turer, prating, feiring av søskenbarnet mitt sin bursdag og masse fliring. Utrolig koselig!  1200 meter over havet.
  -Hvor har du vært på ferie?

  ♥VildeChristin

 • + KEISERVARDEN

  • 05.07.2013kl.14:39
  • (22)
  Jeg og Sofie Å var en tur på Keiservarden i går kveld. Syklet til turisthytta og gikk opp derfra, en tur på 1 mil til sammen. Var utrolig koselig ! Var i tillegg så fin himmel, midnattsol og alt! Så tok en del bilder, hehe. Var hvertfall en utrolig koselig tur!

  -Hva gjorde du i går?

  ♥VildeChristin

 • + TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG

  • 04.07.2013kl.14:02
  • (19)


  ♥ Var ferdig med ungdomsskola nå og skal begynne på videregående til høsten. Utrolig trist å forlate verdens herligste klasse! Har søkt studie til høsten.

  ♥Lollipop er verdens beste is. Får jeg velge spiser jeg heller den enn softis og alle andre iser. 

  ♥Knust to ipodskjermer på ett år.. Knuste en forrige sommer, fikk ny til bursdag sia den andre klikka selvom skjermen va bytta og nå klarte jeg å knuse den igjen.. typisk meg  ♥ Har blitt heeelt hekta på vampire diaries, elsk!

  ♥  Hater veps. Det eneste innsektet jeg virkelig misliker. .De kommer så ofte inn på rommet mitt og enten så hyler jeg og løper ut eller gjemmer meg under dyna

  ♥Har alltid vært en av de laveste i både klasse og blandt venner. i tredje var jeg bare 126,5 cm høy...


  ♥ En gang da jeg skulle lage nudler klarte jeg å brenne alle ti fingrene. Fikk brannsår på 6 av fingrene, mistet hud og lillefingrene ble værst brent..

  ♥ Har blå nordlandsbunad, synes den er så fin! Fikk den i fjor til konfirmajonen min.


  Ingrid og meg, begge har samme bunad.

  ♥ Eeelsker wehartit

  ♥Er ikke verdens flinkeste til å lage mat, selvfølgelig klarer jeg enkelte ting, men er ganske flink til å enten ødelegge noe eller skade meg selv.

  ♥Var på klassetur i Oslo i slutten av April i en helg. Utrolig koselig tur! Vi var på idol, freiafabrikk, akershus festning, tusenfryd osv.


  På idol, bildet er tatt av Ingrid. Fra venstre: Maria, meg, Henriette, Petter og Jakob.

  ♥ Har verdens dårligste humor. Og når jeg får latterkrampe, noe jeg får ofte, kan jeg sitte å le og le og le.

  ♥ Stripet håret i Mai, lyst og mørkt. Håret er blitt litt mørkere.


  bildet er da før jeg stripa det, helt naturig hårfarge.

  Var nettopp ute en stund og soola meg, er varmt og sol ute nå, herlig! Senere skal jeg vel dra med mamma på fjelltur, får ses ^^ Håper alle får en fin dag!

  - Viste du noe fra før av, har vi noe til felles?
  - Hva skal du i dag?

  ♥VildeChristin

   

 • + SUMMER 2013, PLEASE BE AWESOME

  • 30.06.2013kl.17:48
  • (17)


  Nå... Nå er jeg tilbake. Jeg er ferdig med eksamener, 10 års skolegang, det er ferie og jeg har tid til å blogge. Har allerede vært en uke i sørnorge på besøk hos farmor, farfar, tante, onkel og søskenbarn. Dro forrige fredag og kom hjem for 2 dager siden. Var utrolig koselig! Vi var i klatrepark der jeg fikk utfordra høydeskrekken min, var så skummelt når vi var på det høyeste, shooping (innlegg kommer senere), badeland, Bø sommarland, hyttebesøk osv. En utrolig koselig uke! Tok ikke så mange bilder, har bare fra da vi var på hytta til tanta mi. Der grilla vi og bada faktsk i havet !  -Har du vært bortreis så langt i sommer?
  -Hva har du gjort i dag?

  ♥Vilde Christin


 • + KONFIRMASJON

  • 26.05.2013kl.13:09
  • (60)
  I går var jeg i konfirmajon til veninna mi Sofie, var en utrolig koselig dag! Masse god mat og hyggelige mennesker! Ser du bort fra at jeg måtte prøve å være så stille som mulig siden jeg er blitt ganske så stemmeløs... Var hvertfall en utrolig koselig kveld! Nå sitter jeg og Henriette ute og jobber med engelsklekse, var så fint vær så vi måtte bare være ute da. Håper alle får en kjempefin dag!

   

  - Har du vært i konfirmasjon i år?
  - Hva skal du i dag?

  ♥VildeChristin

  Vi

 • + SUNNY DAY

  • 24.05.2013kl.00:29
  • (20)


  hahhaa ble nok en pause. Konfirmasjon til kjæresten, 17. Mai + at jeg har hatt eksamen. Ble trukket opp i matte, som var helt greit det, egentlig det jeg håpet på. Tirsdag hadde jeg eksamen og truur det gikk greit. Det er i tillegg blitt såå fint vær og er så kjipt å sitte inne. I dag hadde vi dagsoppdrag i gym siden vi ikke kan være på skolen når andre klasser har eksamener. Det var sol, helt blå himmel og godt over 20 grader. Så jeg, dro på Keiservarden ("fjelltopp") sammen med 10 andre. Vi syklet ett stykke først, før vi gikk opp. På vei ned vasset jeg og noen andre i ett vann siden det var så varmt. Kjæresten min Vegard møtte oss ett stykke ned så jeg fikk være liiitt med han. Får ikke se han før tirsdag neste uke så er litt lenge.. Etterpå dro jeg, to jenter og 4 gutter til meg og hadde vannkrig. Haha var så gøy! Resten av dagen har jeg bare vært ute med en del folk, spist is, spilt fotball, dansa, prata, flira, ja u name it. Er blitt solbrent i ansiktet, armene og skuldrene men har hatt en så fin dag! Varmt, fint vær og vært ute i 11 timer med herlige mennesker!


  -Hva har du gjort i dag?
  - Er det fint vær der du bor?

  ♥VildeChristin

 • + INSPO

  • 05.05.2013kl.22:04
  • (58)  Tumblr_ml7p07h2ky1rlaf2no1_1280_largeLargeLargeTumblr_mgks4fouku1rikrsgo1_500_largeTumblr_ml5mzghrst1rxxu2ro1_1280_large
  LargeLargeLarge
  Tumblr_ml7ni2nww91rmkhv3o1_500_largeTumblr_ml1tx5i70g1rwiw3do1_500_large17196_358384930934934_1582058058_n_largeImage001359760819502qwanp6_large604127_420622474701332_678672301_n_large
  Flocking-together-geese-new-mexico-300x225_largeTumblr_mkne1xxtrs1rjpxifo1_500_large598523_512842898740884_358747367_n_largeDeb83d28bcc1ded702673c6c91949b87_largeBg15hhzcuaeknss_large
  Tumblr_mjs0kfkowr1qfrc54o1_500_largeTumblr_mjvhst1bo81s8kzajo6_250_largeTumblr_mk4d0royus1s37z31o1_500_largeTumblr_mjrvqfx16c1s8n860o1_500_large
  LargeLargeLargeLarge
  LargeLargeLargeLargeLarge

  Eeelsk! Alt sammen er fra weheartit.

  -Hva synes du?
  -Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

   

   

 • + KLASSETUR

  • 02.05.2013kl.17:55
  • (23)


  dårlig blogging forrige uke, maasse skole ting, filmfestgalla og jeg dro på klassetur. Flyet gikk ti over 7 om morgenen så gjett hvem som var sykt trøtt etter 5 timer søvn? Fikk fremdeles ikke lov av de andre å sove siden vi skulle være sosial^^ haha. Fredag var vi på Freia Land, lagde egen sjokolade, spiste sjokolade, fikk omvisning på fabrikken osv. Utrolig stilig egentlig! Så dro vi til hotellet og ordnet oss og sånt før vi dro ut på Peppes og spiste middag. Så dro vi på idol. Var såå sliten på kvelden siden jeg hadde sove lite og gått store deler av dagen.. Så etter at jeg hadde vært overtrøtt ei stund og ledd av absolutt alt la vi oss. Delte rom med Henriette, Maria og Ingrid.  Maria, meg, Henriette, Petter og Jakob. Bildet er tatt av Ingrid

  Ingrid, meg og Mariaa på idolscenaa


  På Lørdag ordnet vi oss, spiste og jeg og 6 andre fra klassen + to reiseledere dro på Akershus festning imens de andre dro på teknisk museum. Vi fikk omvisning på festningen i en time ca. før vi dro ut, tok litt bilder og sånt. Var sykt fint vær! Vi dro så på akerbrygge, kjøpte is og bare tjilla før vi gikk å spiste på McDonalds. Etterpå dro jeg og noen stykker på Oslo City, handlet litt, men siden vi hadde tre gutter med oss ble vi ikke så lenge. Ble litt kjipt for de å bli med oss på masse butikker^^ Så vi gikk heller opp til slottet, tok bilder der, lo og hadde det gøy. Vi tjilla så litt på hotellet før vi gikk ut å spise. Egentlig skulle vi spise på Fridays men det var skjedd noe feil så vi endte på Egon istedenfor. God mat hadde de hvertfall der ^^ På kvelden var stortsett hele klassen samla på et rom, vi prata og hadde det gøy :)


  Maja, Henriette, Jakob, meg, Jonas

  Jakob, Ingrid, Henriette, Petter, Jonas.
  Søndag ble vi vekt av Jakob, Petter og Marius klokka 8.. Altså ikke mye søvn den natta heller. var nemlig siste dagen så vi kunne ikke sove og være usosial da! Haha tok litt tid før vi ble våken nok og klarte å stå opp og ordne oss. vi spiste og pakka før vi sjekket ut av hotellet. Hotellet vårt la rett atmed Karl Johan så vi gikk til Oslo S, låste inn koffertene der og tok buss til tusenfryd. Var en utrolig herlig dag på tusenfryd! Tok alt fra de dessene (se på ansiktet mitt hvor redd jeg var.. tehe..) en 4D kino, som var skikkelig skummel andre gangen,  siden jeg valgte å sitte fremst. Tømmerenna 7 ganger, først med Petter og Henriette, så ble Jakob med. Etter på to ganger med Sussane J, to ganger med Gitte og Håkon og en gang alene. Hahah, synes den er så morsom! Kjørte en barnekarusell der det va en slags "frittfall" som jeg fikk latterkrampe av, en slags berg og dal bane osv. En utrolig herlig dag! Selv om det begynte å regne. Vi dro derfra i 6 tiden og tok Flytoget til Gardemoen, sjekka inn på flyet og spiste litt. Ventet så litt før vi tok flyet hjem ti på ti. Og jeg som ikke er såå glad i å fly ble egentlig ganske redd siden det var en del vind og flyet bevegde seg mye.. Tehe.. Men var hvertfall en utrooolig koselig tur! Virkelig!

  ser seriøst livredd ut... bildet er tatt av Ingrid

  Henriette, meg, Petter og Jakob, bildet er tatt av Ingrid

  har selvfølgelig flere bilder og av andre mennesker, la bare ut bilder av de jeg fikk lov til og viste syntes det var greit :)

  -Har du vært på klassetur, i så fall hvor?

  ♥VildeChristin

 • + BELIEVE TOUR, 17.04.13

  • 20.04.2013kl.12:53
  • (45)


  haha wooops, ble en pause på to månder. .. Men nå er jeg tilbake, hvertfall sånn høvelig! Går inn i en månde med eksamener, tentamener, klassetur, ja ganske mye skolearbeid + at jeg skal ha tid til venner, familie og kjæresten.
  OBS. langt innlegg nå, skal fortelle om da jeg var i Oslo på Justin Bieber konsert, gjerne les hele hvis du gidder ^^ blir det lengste innlegget jeg noe ngang har skrevet.. Jo på Onsdag var jeg da på Justin Bieber konsert. Kan virkelig ikke beskrives! Jeg fikk se en person jeg har sett opp til i to år nå live. Ble en del latter, hyling, dansing, smiling og gråting.
  Sto opp fem på morgenen på Onsdag, tror aldri jeg har vært så våken så tidlig på dagen. Flyet gikk ti på syv og vi var på gardemoen i halv 9 tiden. Vi tok så flytoget til oslo sentrum der vi gikk litt i butikker for å få tiden til å gå. Vi møtte på Henriette og Sofie K som hadde vært på konserten dagen før og de var med oss en stund. Var også bare og gikk en liten tur for å se litt, var utenfor slottet, stortinget og grand hotell.
  Utenfor Stortinget sammen med Ingrid Sofie, Henriette og Sofie K.

  Så dro vi til hotellet Ingrid Sofie og moren skulle bo på, det var nemlig bare en gåtur på 10 minutter unna arenaen så vi var der og ordnet oss før vi gikk til Telenor Arena. Vi var heldig, og sto bare i kø i en halv time! Gikk utrolig fort og var bra organisert!  Vi var inne halv 7, kjøpte tskjorte, lit mat og sånne ting. En finsk fyr som het Robin kom på scena rundt halv 8 og sang noen sanger. Hanvar jo flink, bare litt synd at han sang på finsk. Så ble det litt venting til før Dj Tay James kom på scena og miksa sammen masse sanger og fikk oss til å danse, synge og hyle. Så ble det pitte litt pause før det kom mye lys og musikk. Så på stor skjermen kom det på tall, tall som telte ned fra 10 minutter, det var bare 10 minutter til Justin kom. Da tok det virkelig av og det ble maaasse hyling.

  instagram bilde, derfor det er mindre...

  Fra køen, Ingrid Sofie, lillesøstra mi og meg.  vi var egentlig ganske tidlig, så selfølgelig kom det flere folk. Myye flere folk. jeg sitter vel egentlig på andre sida av bildet sammen med Ingrid Sofie.

  Justin kom ned på scenen i "englevinger" og startet med sangen All around the worl. Sykeste jeg har vært med på. Hylte som bare det og sang og dansa, selv om jeg og Ingrid Sofie hadde sitteplasser sto vi nesten hele konserten og dansa. Justin var helt fantastisk. Stemmen, smilet hans, da han snakket til oss og tulla, latteren, ja alt! Showet var utrolig bra, for ja Justin lager et show. Med dansere, band, korsangere, lys, "eksplosjoner" i taket ja alt mulig! Sangene han sang var : All around the world, Take you, så en mix av One time, Eenie Meenie og Somebody to love før han fortsatte med Love me like you do, She don't like the lights, Die in your arms og Out of town girl. Under disse sangene var han på stor-scena og den lille som gikk ut i salen og ut i Diamond circle. Så gikk han opp i et "stilas" som fraktet han opp og ut i publikum. Han var en-to meter i lufta og var over Dc og Gc. Haha, da klarte jeg ikke holde tårene tilbake.. Han sto fortsatt i stilaset da han spilte gitar og sang "Fall" og da ble det mere tårer.. Så sang han Never say Never og  Beauty and a Beat før han sang One less lonely girl og som vanlig ble ei jente tatt opp på scena. vet ikke hvem hun var.. Så sang han As long as you love me før han sa at han skulle synge siste sang som var Believe. Han satt og spite piano og sang før han forsvant fra scena. Da kom det opp på storskjermen en video av Ryan Good der han pratet og ba oss om å hyle høyere. Da det var ferdig kom Justin tilbake, for han var nemlig ikke ferdig. Han sans så Boyfriend før han avsluttet med Baby og forsvant ned fra scena. Mellom sangene snakket han selvfølgelig, spilte tromme og introduserte bandet. Han var virkelig bare helt fantastisk, konserten var helt fantastisk, opplevelsen var helt fantastisk. Virkelig minner for livet..

  lillesøstra mi sine hender.
  Konserten kan virkelig ikke beskrives. Var så bra! Jeg og Ingrid Sofie ble enig om at vi skal på en konsert til med Justin. Virkelig den beste konserten jeg har vært på noen gang, slår enkelt de jeg har vært på før. Ble da "kort" fortalt, er så vanskelig å beskrive med ord hvordan jeg opplevde dette..  Rett og slett helt fantastisk... alle scene bildene er tatt av mamma som satt en anen plass sammen med lillesøstra mi. De satt på felt K og vi på felt F, så jeg og Ingrid Sofie satt med andre ord mye nærmere scena, på grensa mellom ståplass og Golde circle. Jeg tok ingen bilder selv siden jeg valgte å heller filme hele konserten.
  Nå skal jeg bake kake og jobbe med lekse, desverre er det ei tøff skoleuke neste uke så må begynne allerede nå.. Ha en fin Lørdag alle sammen!

  -Var du på Justin Bieber konsert, i så fall hvilken dag?
  - Hva er dine planer for i dag?

  ♥VildeChristin

 • + YESTERDAY

  • 18.02.2013kl.12:20
  • (57)


  I går ettermiddag var Maria her. Vi bakte oreo cupcakes som ble liiitt mislykka. Ett eller anna skjedde så de datt helt sammen og ble helt flat... Noe jeg syntes var skikkelig morsomt.. Så jeg lo en del og endte med hes stemme igjen. Kommer til å bruke lang tid på å bli helt frisk siden jeg hele tiden ødelegger stemmen igjen med en gang den er litt bedre.. Selv om cupcakene ikke ble noe store, største var vel under 1 cm høy, smakte de hvertfall skikkelig godt! Selv om de var skikkelig mettende..Så skulle vi egentlig se film med dvd spilleren funka ikke .Så vi endte med å sitte og se på rare tvprogram og le. Eller hun lo fordi jeg lo da. Selv om kvelden ikke ble heelt som vi hadde tenkt var det hvertfall utrolig koselig!
  det ser virkelig ikke godt ut... og de datt enda mere sammen etterhvert..


  -Hva gjorde du i går?
  - Har du smakt oreo cupcakes?

  ♥VildeChristin

 • +THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE

  • 14.02.2013kl.22:36
  • (40)
  One republic er helt klart blitt et favorittband ! Elsker sangene deres! Utrolig koselig dag! var tilbake på skolen i dag, egentlig litt herlig, spesielt å se alle folka igjen. Liker ikke å sitte hjemme.. Etter skolen dro jeg ut med Vegard (kjæresten). Vi spiste ute og sånt. Kjempe koselig!Nå har jeg tent masse lys på rommet, laga smoothie og fruktsalat og skal vel bare tjille resten av kvelden til jeg legger meg snart. Siste skoledag før ferien i morgen blir så herlig med vinterferie!

  - Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + ONSDAG

  • 13.02.2013kl.16:48
  • (37)


  wow, den kreative overskrifta.. Ble ingen blogging i går siden dagen  ble brukt til skole, kontaktmøte også var jeg hos kjæresten resten av dagen. Og siden jeg har klart å bli syk ble jeg hjemme i dag. Sov dårlig i natt siden jeg hosta så mye... Så jeg har egentlig ikke gjort så mye i dag, anna enn å rydde og gjort skolearbeid. Skikkelig interesang dag..Maria kommer vel en tur hit i ettermiddag på sykebesøk^^ Blir nok koselig det! Ha en fin Onsdag alle!

  -Hva er dine planer for dagen?

  ♥VildeChristin

 • + TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG

  • 11.02.2013kl.20:53
  • (39)


  ♥ Spiser eple på verdens rareste måte. Først spiser jeg skallet av hele eplet før jeg så spiser selve eplet..

  ♥ Har en del ord som vennene mine sier er "rare". Altså jeg snakker jo bodøværing men innimellom har jeg ord som er fra oslo, mo, sørnorge osv. Eks. Så sier jeg Mørten ikke mørke. Og så sier jeg sjokelade, ikke sjokolade, epel ikke eple. Vetikke om det er et ordnetlig ord en gang..

  ♥ Har en veldig varierende musikksmak. Hører på alt fra Justin Bieber til Black veil Brides, pop, r&b, rolige sanger, country, heavy metal, dubstep osv. Er litt morsomt når folk finner ut at jeg hører på Metal, rock osv. samtidig som jeg er Belieber ^^ Det går tydeligvis ikke...  ♥Elsker acoustice sanger. Nesten bedre enn sanger med dubstep i osv. Virkelig! Er så vanlig, orginalt og vakkert!

  ♥ Har en hund som heter Kira. Og jeg og maria pleier å være sååå spreke at vi går tur en gang i uken med henne i en time.... ^^ eller nesten hver uke da...   ♥ Jeg og Maria må være verdens randomste mennesker. Vi starter ikke facebook chat med Hei, sap osv. Vi starter heller med helt randome ting, og slikt

  ♥ Tordag er blitt Vilde og Maria dag ^^ Vi har vel vært i lag hver eneste Torsdag siden skola startet?


  Standard Maria og meg
   ♥ Kan bruke evigheter på å sminke meg. Rett og slett fordi øyevippene mine ikke vil være slik jeg vil at de skal være innimellom. Da ender det med at jeg kan fjerne sminken en del ganger før jeg blir fornøyd.

  ♥ Når jeg tar bilder med andre, ender det ofte med sånn 6 bilder der jeg er seriøs på og smiler på, og over 20 der jeg tuller...  ♥ Har utrolig dårlig humor. Virkelig. Ler av nesten absolutt alt, ting som nesten ikke er morsomt engang...

  ♥ Har astma, fikk medisiner mot det da jeg var 11 år. Men mamma tror jeg kanskje har hatt det sia jeg var lita, men hadde ikke noe behov for medisiner for jeg var 11.

  ♥Har stripet håret mitt en gang før, da mørkere og lysere. Har aldri gjort noe med det før det. Og nåå har jeg planer om det igjen..


  da jeg hadde stripet det... sååå bleik her altså..

  -♥Viste du noe av dette?
  -En fakta om deg?

  VildeChristin


   

 • + WISHLIST

  • 09.02.2013kl.14:09
  • (41)


  Bursdag om under en månde! woho! Snart 16 og da kan jeg begynne å øvelseskjøre :D Derfor lagde jeg ei lita "ønskeliste" med ting jeg ønsker meg :D


  1. Ipod touch 4, 16 gb.Står nok øverst på ønskelista i år, min ble jo desverre ødelagt i fjor, tehe... 2.  Girlfriend parfyma. 3. Penger :D 3. Div. accesories, gjerne øredobber og ringer. 5. Større bagger, til skolebruk ol. 6. Klær. 7. Skjerf og halser, i fargene grå, svart, brun, hvis, rød, blå osv. 8. Gavekort på City Nord, Koch,Cubus, Bik Bok, Gina tricot osv. 

  men nå må jeg nesten løpe, har dugnadshelg :) Håper alle får en fin Lørdag!

  - Noe spesielt du ønsker deg?
  - Hva skal du i dag?

  ♥VildeChristin 

 • + PEOPLE HELP THE PEOPLE

  • 13.01.2013kl.21:23
  • (55)


  People help the people. And if you're homesick, give me your hand and I'll hold it
  People help the people. And nothing will drag you down. Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain, I'd be cold as a stone and rich as the fool
  That turned all those good hearts away


  God knows what is hiding in those weak and drunken hearts. Guess he kissed the girls and made them cry. Those Hard-faced Queens of misadventure
  God knows what is hiding in those weak and sunken lives. Fiery thrones of muted angels, giving love but getting nothing back


  God knows what is hiding in this world of little consequence, Behind the tears, inside the lies a thousand slowly dying sunsets
  God knows what is hiding in those weak and drunken hearts. Guess the loneliness came knocking. No one needs to be alone, oh singin'.

  åå elsker sangen!
  bloggen ja.. wooopsii. Ble en liten bloggpause egentlig. Blogglysten var helt nede, hadde ingen insperasjon så da ble det en pause.Skikkelig laat Søndag. Ikke gjort noen ting spesielt egentlig. Nå har jeg bare tent stearinlyst på rommet, lagd meg salat og smoothie og sitter her og bare tjiiller. Håper alle har hatt en fin Søndag !

   - Har du hørt sangen før?
  -Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + MITT 2012 - JULI - DESEMBER

  • 05.01.2013kl.14:58
  • (41)


  Juli:
  I starten av månden var jeg en del ute med venner, spilte volleyball, basketball osv. Den 7ende Juli dro jeg til Kreta på første gang på ni år, til Agia Marina. Sammen med mamma, pappa og Emilie. To herlige uker! Solte meg mye, bada, spiste is, dro på resturanger, ja en utrolig fin ferie! Jeg var så hjemme en uke før jeg dro på musikkskole med Ingrid Sofie, Sofie Å, Martine, Johannes og Sivert, noe korpset sponsest for oss. Ei uke i Mosjøen der vi spilte mye. Ble kjent med mange herlige mennesker og lærte utrolig mye nytt! Jeg som slagverker lærte meg blandt annet å spille et helt nytt slagverkinstrument, klokkespill, alså melodisk slagverk.

  En sang jeg hørte mye på: Powerless - Linkin Park


  August:


  Kom hjem fra sommermusikkskola, og dagen etter på dro jeg på kino med Sivert og Vegard og så batman. Var en del ute med venner og spilte volleyball selv om været ikke var det beste denne månden. Var en del med venner og siste helga før skolen startet, hadde vi jentekveld, de fleste av jentene hos Ingrid der vi spiste taco, prata, lo og bare koste oss. Jeg og Maria avsluttet sommerferien med å sykle til turisthytta, gå opp på keiservarden og fikk med oss en skikkelig fin solnedgang!

  En sang jeg hørte mye på: Last to know - The wanted

  September:

  Bloggingen var ikke helt på topp. September var en månde med ganske fint vær! Høsttur til campingvogna. Var en del med Maria, okei vi var ganske mye i lag denne månden.Var syk og hun kom på "sykebesøk" så jeg slapp å være alene en fredagskveld ^^  Klassen min arrangerte høstfest på skolen, utrolig koselig! Var i bursdag til Ingrid Sofie. To spilleoppdrag med korpset, spilte skarptromme da og.

  En sang jeg hørte mye på: Follow - Breaking Benjamin.

   


  Oktober:  Snøøen kom! og forsvant etter ei uke.. Himmlene begynte å bli skikkelig fine, rosa, oransje himler veldig ofte. Va på høstferie hos mormor og bestefar på landet. Kjøpte meg eget elektronisk trommesett!  Var masse med Maria, igjen. Internasjonal uke (od-uka) der jeg var med i band. Nesten ei hel uke med musikk nesten hele skoledagen, kunne ikke bli bedre! På åpen skole da vi skulle framføre det vi hadde øvd på spilte jeg piano, gitar og trommesett på 3 sanger. Utrolig gøy!

   En sang jeg hørte mye på : The man who can't be moved - The script

  November:
  Od-dag der jeg jobbet hjemme ^^ Himmlene var fremdeles sykt vakre. Var usunn med Maria, vi bakte brownies og kanelsnurrer. Tacokveld hos Martine med Ingrid Sofie, Ingrid, Henriette og Sofie K. Lagde film til filmfest salten og hadde barnehageforestilling med musikken på skola. Mi gruppe sang og danset for mange 100 barnehagebarn, utrolig gøy! Gjesteopptredde på en korpskonsert til ett annet konsert i ei kirke. Så siste twilight filmen på kino.

  En sang jeg hørte mye på : I found you - The Wanted


  Desember:
  Adventskonsert med korpset i starten av Desember. var i bursdag til Henriette og Stine. Har tent skikkelig mye lys på rommet i Desmeber ^^Juleball, en utrolig koselig kveld! Var mye med Ingrid Sofie. Himmlene fortsatte å være skikkelig fine og desverre kom det nesten ingen snø til jul. Julaften var jeg først i kirka og spilte før jeg var med familien min. En koselig dag! Fikk meg blandannet. Marius genser. Nyttårsaften var jeg først i rensåsparken og så på fyrverkeriet der. På kvelden var Sofie K, Sofie Å og Johannes her, vi badet i stampen


  En sang jeg hørte mye på: Evil Angel - Breaking Benjamin

   

  -Hvordan var ditt 2012?

  ♥VildeChristin

 • + HAPPY NEW YEAR

  • 01.01.2013kl.18:23
  • (51)


  åå hadde en utrolig koselig kveld! Først var jeg i rensåsparken og så på fyrverkeriet der før jeg dro hjem og spiste middag. Så kom Sofie Å og Sofie K og vi badet i stampen. Johannes kom litt senere når vi var ferdig med å bade, Sofie K dro hjem og vi andre dro ut og så på fyrverkeriet.Utrolig fint! Var stjerneklart så du så absolutt alt, og vi som bor på en ås har fin utsikt til ja, vi ser ganske mye.  Etter det tjilla vi bare, så på bilder, fillm osv. Alt i alt en utrolig koselig kveld, en fin slutt på 2012 og en herlig start på 2013! Godt nyttår alle sammen! Håper 2013 blir et fint år for dere alle! og at 2013 blir et bedre år enn 2012 var.


  eneste bildet jeg tok i går.. hoho.

  -Hva gjorde du i går?

  ♥VildeChristin

 • + MITT 2012 - JANUAR - JUNI

  • 31.12.2012kl.14:47
  • (48)


  Januar:  I Januar var jeg en god del ute med venner. Det var mye snø og vi gjorde alt fra å stå på skøyter, bare være ute osv. Sto på snowboard og hadde en Justin Bieber periode. Over 60 bilder av han på rommet sier vell sitt, hele kleskapet var fullt med Bieber bilder. Var også i campingvogna ei helg + ei helg på korpsseminar her i Bodø med folk fra hele Salten. Ei helg med konfirmasjonsfolka der vi var i ei kirke og lagde til ei forestilling. Der spilte jeg piano i band.

  En sang jeg elsket: Don't say goodbye - Chris Medina


  Februar:  I Februar var jeg blandt annet på Bynatt, noe vi måtte pga. konfirmasonsundervisninga. Der opptrede jeg sammen med noen fra dansegruppa for 750 mennsker. Minner for livet! Jentekveder med jentene, og var i bursdag hos Ingrid. LItt av vinterferien der jeg var i slalombakken, og skiløypa.

  En sang jeg hørte mye på: Sing - My chemical romance


  Mars:

  Ble 15 år i starten av Mars, og feiret den sammen med Maria som ble 15 noen dager etterpå. Utrolig koselig! Fikk I <3 Justin Bieber hettegenseren min. Litt av vinterferien. Danseforestilling, utrolig gøy! Var på kino med Frida, Cecilie, Henriette, Ingrid M, Maria, Johannes og Martine og så The hunger games. Påskeferie, besøk av Henriette i campingvogna og Johannes og Sofie Å med familie. Skiturer og var i slalombakken.

  Måndens høydepunkt: Kanskje det og bli 15? og feriene :)

  En sang jeg hørte mye på : Opposite of Adult - Chiddy Bang.


  April:  Slutten av påskeferien. Var på tur til Mjelle med Sofie Å og hennes familie, en kjempekoselig tur. Var med vennene mine, hadde div. jentekvelder. Korpsseminar, der vi hadde det utrolig gøy, siste dagen tok jeg og noen jenter og malte katteansikt og satte opp håret. Var i bursdag til Sofie K. Var på kino med Sofie Å og Vegard og så The avengers. var på city nord med noen av jentene og handlet liiitt. Jobbuke der jeg jobbet ei uke på Coop cafe med Stine.

  En sang jeg hørte mye på: Give your heart a break - Demi Lovato


  Mai:  Vårslæpp 2012, der jeg opptrede med noen fra dansegruppa. Var der resten av kvelden sammen med en del folk, utrolig koselig med kaldt! Var i konfirmasjon, først til ei pappa og mamma er gudfedre til også søskenbarnet mitt Joakim. Fikk brukt min bunad for første gang. Stripet håret for første gang, blondt og mørkt. Forestilling med korpset i kulturhuset, utrolig morsomt! Var i kulturhuset en hel dag og hadde to forestillinger. Kjøpte endelig someday. 17. Mai da jeg spilte skarptromme for første gang, og øvde en del da.

  En sang jeg hørte mye på: Turn to you - Justin Bieber


  Juni:  Ble konfirmert 2.Juni, en fantastisk dag! Var strålende sol og hadde det kjempekoselig sammen med familie og venner! Fikk masse fint, blandt annet. speilrefleks, canon eos 1100d Var å så på Bodø Airshow. Tur med klassen der vi var på klatring, ganske gøy! Avslutning med klassen for familie der jeg og Stine sang Jar of hearts. Første gang jeg sang for noen, og ja det va skummelt.. Overnatting ute på trampolina med Henriette, Ingrid Sofie og Sofie K. Vi lagde først fruktsalat og hadde jentekveld, da var Martine der. Fikk sommerferie og startet den med å dra på teltur med Sofie Å og Johannes sin famlie (de er søsken) Vi padlet i kano, badet, dro på fisketur, rodde i robåt osv. Photoshoot i fjæra med Ingrid Sofie. Var mye med venner. Knuste Ipod skjermen min og kjøpte drømmeshortsen.

  En sang jeg hørte mye på: All around the world - Jjustin Bieber feat. Ludacris.

  hahaha, jaa det ble et veldig langt innlegg.. Men slik var altså mitt 2012 fra Januar til Juni, i noen bilder og kort fortalt.  Så så mange blogger som hadde laget et slikt innlegg, såå da gjorde bare jeg det også ^^

  - Hvordan var ditt 2012?
  - Noe spesielt du gjorde?

  ♥VildeChristin

 • + JULEFERIE

  • 19.12.2012kl.23:32
  • (30)


  åå endelig! Juleferie! Skoledagen var veldig koselig, vi møtte først i gymsalen, hele tiende trind, der det var musikk, høytlesning osv. Veldig koselig! Da vi kom opp hadde kontaktlærerne våre sotte sammen alle pultene, tent stearinlys og vi fikk kake og saft. Satt litt og prata og sånt. utrolig koselig! Så fikk vi karakterkortet og ja, jeg er veldig fornøyd! Så fikk vi gå hjem, litt før 11^^
  Siden da har jeg bare vaska, da jeg klarte å miste ei bok i vaskebøtta.. Såå jeg satt i en halv time og føna boka, bare for at den ikke skulle ødelegges.. Ja, var utrolig morsmt! Nå har jeg tent masse lys på hele rommet og ikke gjort så mye. Hjalp mamma lit med vasking og sånt, spilt gitar og nå skyper jeg med en del folk. Koselig!  Håper alle får en fortsatt fin kveld og god juleferie!  -Når får du juleferie?
  - Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + CHEER UP DUDE, IT'S FRIDAY!

  • 07.12.2012kl.18:45
  • (55)  ser ikke ut til å bli en så veldig spennende Fredag, ingen å finne på noe med siden alle er borte sitter barnevakt, volleyball ting osv. Så jeg skal vell finne på noe med familie, se en film eller noe sånt, blir nok koselig det! Atm. har jeg bare tent masse lys på rommet mitt og sitter å spiller gitar. Håper alle får en fin Fredagskveld og god helg!

  - Hva gjør du i kveld?

  ♥VildeChristin

 • + BILDEDRYSS // NOVEMBER

  • 01.12.2012kl.15:29
  • (42)  som vanlig, vært mye med Mariaa, jentekvelder, tatt utrolig lite bilder som dere ser over, hehe. Vært på korpsseminar, deltatt på julekonsert, ja vært en ganske så "musikmånde". Lært meg en seriøs sang på ukulele og piano, overnattet, filmkvelder med familien, ja lista er lang. Vært en utrolig koselig månde, selvom snøen forsvant..  Håper alle sammen har hatt en fin November, nå er jeg så klar for Desember! Ikke lenge igjen til juuul

  -Hvordan har din månde vært?
  - Flere som gleder seg til jul ? ^^

  ♥VildeChristin

 • + SØNDAG

  • 25.11.2012kl.22:02
  • (36)


  lat Søndag.. Har ikke gjort så mye, sov lenge, vært på pc, sett fotballkamp, ja ikke så mye egentlig. Nå nettopp var Maria her, vi bakte kanelsnurrer og øvde til prøve i Naturfag. Lenge siden jeg har bakt kanelsnurrer nå, smakte sykt godt! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det oftere.. Var hvertfall utrolig koselig med besøk av Maria! Hadde det som vanlig utrolig morsomt, vi har elendig humor når i er i lag og ler av absolutt alt..Håper dere har hatt en fin Søndag!

  Ingen sminke i daag

  -Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + BACK TO SUMMERPARADISE

  • 21.11.2012kl.20:53
  • (54)
  savner sommern jeg.. eller.. vintern er jo best da.. men jeg savner sommern for det jeg... alt som skjedde den sommeren..  -Noen andre som savner sommern litt?

  ♥VildeChristin

 • + BILDEDRYSS // OKTOBER

  • 01.11.2012kl.18:45
  • (55)


  Goodbye October
  Oktober har vært en kjempefin månde! En del prøver da.. Var høstferie der jeg var hos besteforeldrene mine på landet, gikk fjelltur, har begynt med joggetrening igjen, skaffet meg trommesett, vært sosial, ja lista er lang! Husker enda jeg gikk i tynn jakke og jobbesko i starten av månden, nå er det bytta ut med tykk jakke og vintersko. Håper snøen er kommet for å bli ei stund! dårlig blogging de siste dagene, hatt åpen skole i går der jeg spilte i band, vært med venner så har ikke hatt tid til blogging. And then I say, Hello November! Håper alle får en fin Torsdag da!

  - Hvordan var Oktober for deg?

  ♥VildeChristin

  har nå fått likerboks til min facebookside på bloggen nå, lik siden gjerne!


 • + TEENAGER POST

  • 29.10.2012kl.14:54
  • (55)
  Elsker slike! Kjenner meg igjen i så mange! Har snødd utrolig mye i natt og utover dagen fortsatte det å snø. Så nå er det vell godt over 30 cm snø? herliii! Atm. er det sol, kunne ikke vært bedre!
  Men sånn btw. har jeg tenkt til å ha en romvideo. Hvis dere er interesert i det da!

  -Kjente du deg igjen?
  - Har du lyst på romvideo?

  ♥Vilde Christin

 • + IT'S A BEAUTIFUL DAY

  • 24.10.2012kl.22:01
  • (43)


  Har vært i godt humør siden jeg våknet. Fant en ny sang jeg nå elsker, som egentlig er utrolig gammel, var glad da vi faktisk satt og så verdens kjedeligste film på skolen. Ikke meningen å høres negativ ut, men den var det. "Et dukkehus" het den og det var overdramatisering hele tiden.. Så var vi ferdig halv 12 og skulle hjem og gjøre oppgaver til filmen, skrev 5 datasider. Men det har snødd i dag! og det gjør bare humøret mitt tusen ganger bedre! Kan ikke vente til det blir masse snø. Hehe, jeg liker faktisk vintern bedre enn sommeren!
  Maria og  Ingrid var her i ettermiddag, vi øvet til Spansk prøve og lagde oreo milshake, koselig det! Kjenner jeg gruer meg til prøven i morgen, satser på det går bra... Nå er det farmen next! Håper alle hadde en fin Onsdag!


  dansa i snøøen

  og selfølgelig begynte det å snø da jeg dro ut for å ta bilder... derfor så dårlig kvalitet...

  - Har det kommet snø der du bor?

  ♥VildeChristin

 • + DEAR WHOEVER IS READING THIS

  • 23.10.2012kl.17:21
  • (32)


  dont' forget to smile today!
  Elsker slike!

  - Noen av dette som får deg til å smile?

  ♥VildeChristin

 • + FREDAGSKVELD

  • 20.10.2012kl.12:22
  • (36)


  I går etteriddag/kveld var jeg hos Maria med Sofie K. Vi så norske talenter, prata og lo. Utrolig koselig! På vet hjem var det kommet is på bakken og vi skulle sykle. var en dårlig ide så vi måtte gå med syklene. Og veien som vanligvis tar 15 minutter å gå tok over en halv time. Jeg datt minst 5 ganger, mista sykkelen og all sjokoladen min.. Men egentlig var det utrolig morsomt. Hjemme så jeg senkveld, og gjett hvem som holdt på å le seg ihjel da Klaus, Truls, Thomas og Harald skulle turne? Var hvertfall en utrolig morsom og koselig kveld! Håper alle får ei fin helg!

  hadde ikke så mange brukbare bilder..

  - Hva gjorde du i går?
  -Andre som holdt på å le seg ihjel av Senkveld ? ^^

  ♥VildeChristin

 • + IN THIS CRAZY WORLD OF CHOICES I'VE ONLY GOT A FEW

  • 15.10.2012kl.22:26
  • (43)


  æææ tusen takk! ny leserrekord i går, var over 100, tusen takk!
  Er nok en av de få som elsker Mandager. ikke fordi det er første dagen etter helga, liker bare skoledagen. 3 timer vanlig fag også 3 timer gym. Herlig dag det! Men i dag tok vi sprøyte, grudde meg syykt, men så var den egentlig ikke noe vond i det hele tatt.. Merka den nesten ikke! Liker også godt ved Mandager at det er korps, blir så glad av å være der! Får spille musikk, tromme, og være sammen med noen herlige mennesker! Er også dans etter det, elsker det! Selv om dagen kan være veldig stress siden jeg er borte fra ca halv 5 til litt over halv 10 er det en perfekt start på uka!
  Nettopp kommet hjem fra dansetrening, dusja, og sitter nå i sofaen med tjilleklær og ser på farmen. Herlig avslutning på dagen! Håper alle hadde en fin dag!
  Elsker sangen ny favoritt! Bytter jo favorittsang nesten hver dag, haha


  sliten, trøtt og håret er helt kaos, hoho

  søtt lykketroll foran tven eller?^^

  verdens beste genser

  -Hva har du gjort i dag?
  - Hva synes du om sangen?

  ♥VildeChristin

 • + VAKKERDALEN

  • 14.10.2012kl.00:17
  • (40)


  Ingen blogging de siste dagene, var nemlig hos besteforeldrene min som bor på landet, uten internett.De, eller onkelen min eier en gård der med masse sauer. Kjørte Onsdagskveld en fire timer lang kjøretur og kom hjem i dag. Hoho, sov det meste av tida, vanligvis klarer jeg aldri å sove i bil. Tida går nå hvertall mye fortere da! De bor i en dal, som jeg og mamma pleier å kalle "vakkerdalen". Den er flere kilometer lang, fjell på alle kanter og en av norges største isbreer ligger i slutten av dalen. Bildene sier vel sitt. Torsdag regnet det så vi kjørte en liten tur til Mo I rana, nærmeste plass med butikker. Der kjøpte jeg meg noe som jeg har ønsket meg utrolig lenge, innlegg om det kommer senere så stay tuned! Fredag var det sol og ikke en sky på himmelen så vi kjørte oppover dalen, så langt vi kom, og ja, vi kom skikkelig langt. Vi gikk så det som skulle være en liten tur, men endte med en lang tur. Vi endte opp 907 moh. Det var is, snø, glatte steiner, vi hadde ikke mat og drikke. Så slitsomt ble det. Men jeg som ler utrolig fort av folk som ramler, lo utrolig mye. Utrolig fint var det hvertfall!  Har hvertfall hatt noen fine dager!  vi kjørte sånn serr opp dit..  -Hva har du gjort de siste dagene?

  ♥VildeChristin

 • + WORDS DESCRIBES YOU

  • 10.10.2012kl.14:44
  • (50)
  justgirlythinks.tumblr.com elsker bildene derfra! Kjenner meg igjen i så mange, og de er så inspirerende!

  Yeeeej, endelig høstferie! Selv om den bare varer til helga, er det herlig med ferie uansett! Blir nok ikke å love noe blogging, skal nyte at det er ferie, slappe av siden jeg har stresset for mye de siste dagene og ta masse nye bilder så jeg kommer sterkt tilbake! Til alle som har har høstferie, håper dere får en fin ferie! Og til dere som ikke har, håper dere får en fin dag ^^ Peace out!

  -Har du høstferie?
  -Kjente du deg igjen i bildene?

  ♥VildeChristin

 • + JUST BE YOURSELF

  • 09.10.2012kl.15:30
  • (36)


  Tumblr_mbik6q1xad1qkbon3o1_500_largeTumblr_m7ui0ixwcz1rcqwz5o1_500_largeTumblr_m7xlf4iryv1qbwnkmo1_500_large
  Tumblr_m8l7fagbqg1rvq2t0o1_500_large7siml_largeTumblr_mbjj7teq6c1rb5nlto1_500_large
  Tumblr_mb6bxf6gya1rw1dhto1_500_largeTumblr_l7yahrpx5l_largeTumblr_m70i7dlhyd1rvdpzoo1_500_large
  Tumblr_mbjgzbwwo01reigsoo1_500_largeTumblr_mbde3y770b1rs8w78o1_500_large_large546958_428599370530275_563156118_n_largeTumblr_mbjj1vnity1rojiz2o1_500_large
  Tumblr_mbjj4qvsdz1rb5nlto1_500_largeTumblr_mbjj7add4w1rb5nlto1_500_largeTumblr_mbkp2xtw9g1rw2ww0o1_1280_large
  Tumblr_mbkl1stjss1r5lq1ho1_500_largeTumblr_mb8bb69ddd1rhiosqo1_400_largeAhr0ccuzqsuyriuyrjeuynauymxvz3nwb3quy29tjtjgltjhymhoze9qugs0jtjgvuhin09jrlcwceklmkzbqufbqufbquhdbyuyrl9puy0tn1ayek1jjtjgcze2mdalmkyxndyznjcwnty2mtaznzq3nthfenlhztjkm0ffyy5qcgc__large
  Tumblr_lkfd4exvrb1qc63yeo1_500_large_large30852676_largeTumblr_malzpybvik1rsv5oso1_500_large
  Tumblr_mbkjywkqsm1rb9fado1_500_large1301804-7-1349707266688_largeTumblr_mbi06u4udj1riv7kno1_1280_large
  Tumblr_mbhrp9rifv1r0mawxo1_500_largeTumblr_lyfkw9nagl1qf1gz5o1_500_largeTumblr_mbl537nqzs1qcuhbuo1_500_large

  //weheartit

  Ingen blogging i går, først korps før jeg pugget matte en del. Hadde matteprøve i dag, vi fikk ikke lov å ha noen hjelpemidler med. håper det gikk bra da! Ingen planer for i dag, annet enn at jeg skal gjøre lekser.. Heldigvis siste skoledag i morgen før høstferien, kan ikke vente!

  - Har du høstferie?

  ♥VildeChristin

   

 • + GRÅ LØRDAG

  • 06.10.2012kl.18:38
  • (25)


  Ingen blogging i går, fikk rett og slett ikke tid. Henriette, Ingrid, Stine og Sofie K var her, vi lagde taco og prata litt og sånt før vi dro ut med Marius, Markus og Henrik og noen flere. Kjempekoselig kveld! Henriette sov over her. I dag har jeg vært på City nord med Henriette, Maria og Susanne B. Kjempekoselig!  Kjøpte meg bare to bukser, siden jeg nesten ikke har noen + en milkshake da ^^ Har regnet hele dagen, hadde virkelig håpet på sol i dag å, så jeg kunne vært ute i kveld, men neida, i dag regner det.. Nå har jeg nettopp spist og skal snart til Maria med noen folk. Håper alle får en fin Lørdagskveld !  -Regner det hos deg i dag?
  - Hva har du gjort i dag?

  ♥VildeChristin

 • + YOU'LL FIND ME CHASING THE SUN

  • 03.10.2012kl.16:02
  • (24)  verdensbeste Kiraaa

  Verdens beste band! Virkelig favoritt! Hoho, kommer The Wanted noen gang til Norge, gjett hvem som virkelig vil dra!
  Herlig med sol! Bildene ble tatt i forrige uke, men det er sol idag også. Eller dagen startet med regn, så, ikke særlig gøy å sykle til skola da, når du har over 5 minutter sykling.. Nå skal jeg snart sitte barnevakt, før jeg drar ut. Ha en fin Onsdag alle sammen!♥

  - Sol hos deg i dag?

  ♥VildeChristin
 • hits